Instruktörer

Oscar Edin

Huvudinstruktör. Utbildad av Vind i Seglen och i Långedrag. Började som assistent på ViS då han var 14 år. Gillar med segling: lugnet, havet, vinden. Intressen förutom segling: musik, mat, fysik och matematik.

Maxx Magnusson

Instruktör sedan 2016. Gick instruktörsutbildning för SSF samma år. Gillar innebandy och segling. Det gästa med segling: ”Känslan när man får upp ett flow i båten”.

Elmine Granqvist

Instruktör. Utbildad vid Vind i Seglen. Började jobba som assistent på ViS 2012 och gillar framför allt den härliga gemenskapen med seglingen. När hon inte seglar gillar hon att chilla, pyssla och laga mat.

Albin Kajanus Nilsson

Instruktör. Gått GKSS instruktörsutbildning och assistentutbildning. Varit med i ViS i fem år. Förutom närheten till naturen och havet är det farten och spänningen som lockar med segling. Gillar också musik och skidåkning.

Ludvig Corneliusson

Instruktör. Började segla med ViS som 12-åring och blev assistent vid 14. Utbildad instruktör 2014. Sitter i ViS styrelse och hjälper till i frågor som gäller våra båtar. Förutom segling så är fotboll det stora intresset.

 

 

  • Hitta hit

    Vind i Seglen ligger vid brofästet på Donsöbrons västsida. En promenad på cirka 800m tar dig hit från något av färjelägena vid Styrsö Bratten eller Styrsö Skäret.

    Karta