Anmäl dig online

I formuläret nedan gör ni er anmälan till sommarens kurser. Vi gör självklart vårt bästa för att upplysa på webbsidan när kurser är fullbokade, men eftersom platserna kan ta slut fort är er anmälan inte bekräftad förrän vi kontaktar er personligen. Det mail ni får efter att ha fyllt i detta formulär är automatiskt genererat, och talar bara om att vi tagit emot er anmälan.

Betalning av kurserna ska ske senast två veckor efter att ni tagit emot bekräftelsen.

Om det finns en kö med anmälningar på reservplats, kan dessa utnyttjas om ordinarie deltagare ej betalt kursavgiften. Se alltså till att göra era inbetalningar i tid för att garantera plats.

Formuläret gäller en (1) deltagare och en (1) kurs – om ni anmäler flera deltagare och/eller deltar i flera kurser, fyll i ett separat formulär per person och kurs.

Väl mött till sommaren!

ANMÄLAN TILL SEGLARSKOLAN SOMMAREN 2017 ÖPPNAR DEN 10 APRIL

 

Kursanmälan 2017

OBS: De flesta av våra deltagare går en till två nybörjarkurser innan sin första fortsättningskurs. Tänk på detta vid anmälan till ytterligare kurser. Vi kan inte garantera plats på fortsättningskurs innan eleven slutfört sin första nybörjarkurs.


Du som anmäler

Deltar i arbetsdag

Vi är en ideell förening, och är beroende av våra medlemmars och kursdeltagares insatser för att kunna fortsätta erbjuda seglarskola för skärgårdens ungdomar och familjer. På vår blogg hittar du bilder och dagboksanteckningar från en arbetsdag!
Anmälan till arbetsdag gäller per familj. Om ni anmäler flera deltagare per familj, välj samma arbetsdagsalternativ för alla deltagare.


Medlem i föreningen Vind i Seglen

Medlemsavgiften gäller per familj och år. Om ni anmäler flera deltagare per familj och ska betala medlemsavgift - välj då "Vill bli medlem" för en anmäld deltagare.


Har du frågor eller problem med att anmäla dig — tveka inte att kontakta ansvariga för seglarskolan. Då vi är en ideell förening har vi inte alltid möjlighet att svara snabbt men försöker besvara frågor inom en vecka:

  • Charlotte Edin (0734-039 427)
  • Maria Hansson (031-127 880)
  • seglarskola@vindiseglen.se
  • Hitta hit

    Vind i Seglen ligger vid brofästet på Donsöbrons västsida. En promenad på cirka 800m tar dig hit från något av färjelägena vid Styrsö Bratten eller Styrsö Skäret.

    Karta